Eşref Gani : Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani devlet televizyonunda ... - Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban’dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik.

Eşref Gani : Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani devlet televizyonunda ... - Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik.. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti.

Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi.

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ülkesinden ayrıldı ...
Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ülkesinden ayrıldı ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca:

Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.

Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan.

1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Muhammed eşref gani ahmedzay ( peştuca: Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar.

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ülkeyi terk etti - Haberso
Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ülkeyi terk etti - Haberso from static.daktilo.com
12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan.

Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin.

Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini ileten afganistan. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Aug 11, 2021 · cumhurbaşkanı erdoğan, afganistanlı mevkidaşı eşref gani ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Aug 02, 2021 · eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin.

Afganistan'da kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi ...
Afganistan'da kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi ... from www.kibrispostasi.com
Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Afganistan'daki yabancı ülke askerlerinin 1 mayıs'tan itibariyle çekilmesinin hızlamasının ardından afgan güçleriyle taleban arasındaki çatışmalar da. Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı.

1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti.

Jun 25, 2021 · eşref gani'nin danışmanları biden görüşmesinde ikili ilişkilerin geleceği ve abd'nin afgan güçlerine desteği konularının gündeme getirileceğini belirtiyorlar. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Jul 10, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Aug 02, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Jun 21, 2021 · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile milli uzlaşı yüksek konseyi başkanı abdullah abdullah'ın 25 haziran'da abd'yi ziyaret edeceği belirtildi. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama